Buitenlandse simkaart kopen

Je kunt heel veel geld besparen op je telefoonkosten en internetkosten in het buitenland als je een lokale prepaid simkaart in je telefoon doet.


Lokale simkaarten van meer dan 60 landen zijn gewoon via een Nederlandse website te bestellen. Zo bespaar je al snel 80% op je telefoonkosten in het buitenland.

Via de webwinkel kun je locale SIM kaarten kopen van het land waarheen je op vakantie of reis gaat. Hiermee  kun je wel tot 80% besparen op internationale telefoonkosten en datakosten voor het mobiel gebruik van internet.

Van alle soorten mobiele telefoons levert de winkel buitenlandse simkaarten. Voor GMS-toestellen, maar ook voor iPhone, iPad, Blackberry en andere smartphones. Zo kun je in het buitenland op je eigen telefoon tegen een lokaal tarief  bellen en internetten.

Deze winkel heeft prepaid SIM kaarten van meer dan 60 landen in het assortiment dus je moet wel op reis gaan naar een heel exotisch land wil je daar niet tegen lokaal tarief kunnen bellen. Het zijn vooral de simkaarten uit dichtbij gelegen landen als België, Engeland en Duitsland die populair zijn, evenals buitenlandse simkaarten uit populaire vakantielanden als Italië, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, USA, Thailand, Turkije, Griekenland, Egypte en Zuid Afrika, maar ook prepaid simkaarten uit landen als Australië, Canada, Japan, Brazilië en Mexico zijn zeer in trek.

De levering is zeer snel en je kunt de gekochte buitenlandse simkaarten wereldwijd laten afleveren.