Geld besparen door vuurwerk online te kopen

Een makkelijke manier om veel geld op vuurwerk te besparen is om dit vuurwerk online te bestellen. Niet alleen zijn de prijzen voor vuurwerk online laag, ook krijg je als je voor 28 december het vuurwerk online besteld bij veel winkels hoge kortingen.Maar bij welke winkels kun je het best online je vuurwerk kopen? Welke webshops geven interessante kortingen aan vroege bestellers? En hoe zit het met de aflevering? Hier geven we je alle informatie over het goedkoop online bestellen van vuurwerk.

Laten we beginnen met de winkels waar je het beste online vuurwerk kunt kopen. De consumentensite BesteKopen heeft een overzicht gemaakt. Kijk in hun lijstje van beste online vuurwerk winkels voor de webwinkels waar je hebt best voor vuurwerk online terecht kunt. Vaak zijn dit webshops van grote winkelketens.

Korting bij vuurwerk vroeg bestellen

Heel interessant bij het online bestellen van vuurwerk zijn de hoge kortingen die vroege bestellers krijgen. Bestel je vuurwerk online voor 28 december, en je kunt kortingen van zo'n 15 a 20 procent krijgen. Gezien de prijzen van vuurwerk zijn dat flinke bedragen. Deze korting komt nog bovenop de vaak al lagere prijs die de webwinkels berekenen. Dit maakt het online vuurwerk bestellen erg aantrekkelijk.

Veel keuze uit vuurwerk

Maar niet alleen de lage prijzen van vuurwerk zijn een reden om siervuurwerk en knalvuurwerk online te kopen, ook de keuze uit vuurwerk is enorm groot. Online vuurwerkwinkels hebben een assortiment vuurwerk waar geen bouwmarkt, tuincentrum of andere aanbieder van vuurwerk tegenop kan. Online is er een enorme keuze uit knalvuurwerk, siervuurwerk en vuurwerkpakketten.

De levering van vuurwerk

Maar hoe zit het dan met de levering van vuurwerk dat je online besteld? De post of pakketdienst mag vuurwerk immers niet bezorgen. En bovendien mag er wettelijk geen vuurwerk verkocht worden voor 29 december. De procedure is als volgt: Je bestelt online met korting vuurwerk en deze ligt vanaf 29 december klaar op een lokaal afhaalpunt. Dit afhaalpunt voor vuurwerk kun je zelf kiezen uit een lijst met adressen in heel Nederland. Vaak zijn dit tuincentra, fietsenwinkels of bouwmarkten.

Kijk voor alle details bij de winkels zelf. Deze kun je vinden in het overzicht van beste winkels om online vuurwerk te bestellen.