Geld besparen op printerinkt

Koop je nog steeds je printerinkt (inktcartridges of toners) bij de lokale boekwinkel, kantoorboekhandel, computershop of printerinkt-specialist? Dat is zonde van het geld!


Online printerinkt kopen is namelijk veel goedkoper. Door de grote online concurrentie van de vele online winkels met printerinkt worden inktcartridges en toners via internet tegen absolute bodemprijzen aangeboden. De printerinkt is daarom online veel goedkoper dan in de winkel.

Door printerinkt online te kopen bespaar je hierdoor heel veel geld, want inktcartridges en toners zijn hoe dan ook prijzig dus een besparing van 30 a 40% op je printerinkt levert al een enorme besparing in geld op.

En zo'n besparing is heel goed haalbaar. Bijvoorbeeld door te kiezen voor huismerk inktcartridges in plaats van de officiële fabriekscartridges. Deze zijn aanmerkelijk goedkoper en gaan soms nog langer mee ook omdat ze beter gevuld zijn. Maar ook als je kiest voor de officiële inktcartridges en inkttoners zijn de online winkels met printerinkt een stuk goedkoper.

Wil je weten waar je goedkoop goede printerinkt kunt kopen? Kijk dan in het overzicht met beste online aanbieders van printerinkt van de consumentensite Beste Kopen.

Zie ook: Meer online kortingen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.