Geld besparen op afdrukken foto's

Je mooiste digitale foto's wil je natuurlijk niet alleen op de computer maar ook op papier hebben. Maar maak niet de fout deze zelf uit te gaan printen. Dat is namelijk peperduur.


De kosten voor zelf foto's printen liggen veel hoger dan de 7 cent per afdruk die je betaald als je het via een afdrukcentrale laat doen, En dan hebben we het nog niet eens over de acties waarbij de foto's soms nog veel goedkoper voor je worden afgedrukt.

Neem bijvoorbeeld Pixum. Daar zijn voor nieuwe klanten de eerste 50 foto's gratis. En ook andere afdruk diensten hebben vaak interessante acties. Kijk bij de beste printservices om foto's af te laten drukken voor de beste en goedkoopste aanbieders.

50 gratis fotoafdrukken voor nieuwe klanten bij Pixum!

Ingewikkeld is het laten afdrukken van foto's niet. Je hoeft niet meer met een CD naar de fotozaak, maar je kunt een gratis programma gebruiken om de foto's van je PC/geheugenkaart naar de afdrukdienst te zenden. Bij sommige aanbieders kun je zelfs direct vanuit Facebook, Instagram of Picasa de foto's aanleveren. Vervolgens geef je op in welke formaten je de foto's geprint wilt hebben en je kunt er eventueel nog een rand aan toevoegen.

Ook de foto's laten printen in een fotoboekje of fotoalbum is mogelijk. Veel van deze bedrijven die foto's afdrukken bieden ook de mogelijkheid om collages, posters, canvasdoeken en andere fotoproducten met je mooiste digitale foto's te bestellen.

Door je foto's professioneel te laten afdrukken bespaar je veel geld. En de kwaliteit is nog beter ook!

Zie ook: Meer tips besparen
Foto: Pixum
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.