Oude telefoon verkopen

Heb je je oude afgedankte telefoon nog ergens liggen? Zonde! Want wist je dat oude telefoons soms nog enkele tientjes kunnen opleveren als je ze verkoopt.


Er zijn speciale websites die gespecialiseerd zijn in het innemen van oude telefoons, smartphones, tablets en andere apparatuur. Ze betalen je soms opmerkelijk veel geld voor een oude telefoon of tablet.Deze oude telefoons zijn namelijk nog best gewild in bijvoorbeeld Azië of Afrika. Daarom kun je soms nog best veel geld krijgen voor je oude telefoon. Vaak veel meer dan je zou denken.

Een goede website waar je je oude telefoon, tablet of mediaspeler kan inleveren is TechReturns. Dat gaat op een heel eenvoudige manier. Je meldt je aan bij TechReturns en geeft aan wat je wilt verkopen (bijvoorbeeld je oude smartphone) en in welke staat deze is. Vervolgens krijg je een bod een een enveloppe thuisgestuurd. Maak je gebruik van het aanbod, dan kun je via de enveloppe de telefoon gratis opsturen. Binnen 48 uur ontvang je dan het beloofde bedrag op je rekening bijgestort. Contant geld ontvangen is ook mogelijk.

Voorbeelden met prijzen en modellen kunnen we hier niet noemen (die verouderen te snel), maar de vergoeding kan wel oplopen tot 350 euro als je een goede moderne smartphone of tablet inlevert. En zelfs voor een oud mobieltje ontvang je al snel enkele tientjes.

Je oude mobieltje kun je via de enveloppe gratis retourneren, maar je kunt er ook voor kiezen de telefoon in te leveren bij één van de aangesloten winkels. Je kunt in dat geval je vergoeding ook in contant geld ontvangen. Inleveren kan bij meer dan 1000 winkels waaronder alle vestigingen van Albert Heijn.

Dus wees slim als je nog een oud mobieltje heb liggen en ga naar de TechReturns website. Wie weet wat je er nog voor krijgt!