Besparen op schoenen en mode met Zalando Lounge


Wil je schoenen, kleding of mode-accessoires van topmerken kopen met enorme kortingen? Kijk dan eens op Zalando Lounge. Dit is een aparte site van Zalando waarop alles wordt aangeboden met een korting tot 75%!


En daarbij gaat het om schoenen, kleding en andere mode van hoge kwaliteit, van topmerken en geen restanten maar heel gewilde artikelen. Zalando kan deze mode via Zalando Lounge zo goedkoop aanbieden door speciale afspraken met de fabrikanten.

Daardoor kan het voorkomen dat levertijden wat langer zijn omdat Zalando voor hun Lounge dan geen voorraad aanhoudt. Eerst worden de bestellingen verzameld, en dan pas gaat de order naar de fabrikant. Je moet dan langer wachten, maar je krijgt wel heel interssante producten met een extreem hoge korting thuisbezorgd. Schoenen en kleding die voor jou normaal gesproken onbetaalbaar is kun je zo heel voordelig aanschaffen.

Een kenmerk van de Zalando Lounge is dat alle aanbiedingen maar een paar dagen op de site staan. Daarna verdwijnen de artikelen helemaal van de site. Sommige fabrikanten zijn wel continue met verschillende producten op de site aanwezig, maar je hebt ook fabrikanten (zoals Vans) die maar een paar keer per jaar enkele dagen aanwezig zijn met stuntaanbiedingen.

Welke merken kom je tegen in de Zalando Lounge? Dat is heel divers, Vans noemden we al, en verder zijn er populaire merken als New Balance, Diesel, Pepe Jeans, Desigual en Crocs vaak aanwezig, maar er zijn ook veel exclusieve deals van hoogstaande merken als Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein en Giorgio Armani. Maar het aanbod veranderd dus met de dag!

Kijk op Zalando Lounge wat er nu allemaal wordt aangeboden en hoe hoog de kortingen zijn. En schrijf je dan meteen in. Dan krijg je een dagelijkse update van hun nieuwe acties en loop je nooit zo'n mooie deal voor mode met een korting tot 75% mis.