Autoverzekering vergelijkers


Een autoverzekering is één van de vaste lasten die autorijden duur maakt. Maar er valt gelukkig heel veel op een autoverzekering te besparen. Bijvoorbeeld door deze regelmatig te vergelijken met concurrerende verzekeringen.


Soorten autoverzekeringen

Een autoverzekering is deels verplicht. Iedere auto-bezitter moet een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA verzekering) hebben zodat hij schade die hij of zij andere toebrengt vergoed kan worden.

De auto-bezitter is daarnaast vrij om een extra verzekering te nemen zoals een Volledige cascodekking (All risk verzekering) die de schade vergoedt de je zelf lijdt bij een ongeluk  door eigen schuld.

Omdat een volledige cascodekking erg duur is, is er ook een veel goedkopere beperkte cascodekking die een aantal veel voorkomende schades dekt zoals glasschade en schade door brand, diefstal, natuurrampen en botsingen met loslopende dieren.

Autoverzekeringen vergelijken

De Nederlandse verzekeringsmarkt kent tientallen verschillende verzekeringsmaatschappijen en honderden verschillende autoverzekeringen. Omdat niet alleen premies maar ook dekkingen per verzekering verschillen is het ondoenlijk om al deze verzekeringen stuk voor stuk met elkaar te vergelijken. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van autoverzekering vergelijkers.

Bij deze productvergelijkers voor autoverzekeringen worden alle relevante autoverzekeringen met elkaar vergeleken. Je kunt precies aangeven wat je eisen en wensen zijn, en de autoverzekering vergelijker hoest een lijstje op met de meest voordelige autoverzekeringen die aan jouw wensen voldoen, met de goedkoopste bovenaan. Zo wordt het kiezen van de juiste verzekering een stuk makkelijker.

Maar je moet dan wel een goede, betrouwbare en vooral onafhankelijke autoverzekering vergelijker raadplegen.

Kijk daarvoor in het overzicht van beste autoverzekering vergelijkers.

Zie ook
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.