Budget zorgverzekering onder de 70 euro mogelijk


Ook in 2017 is het mogelijk een zorgverzekering onder de 70 euro per maand af te sluiten. Je moet dan alleen niet te veel eisen stellen.


Zo zal je moeten kiezen voor een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro (bovenop het verplichte eigen risico van 385 euro), en de premie per jaar moeten voldoen. Ook ben je bij zo'n budget zorgverzekering afhankelijk van de ziekenhuizen en zorgverleners waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Tenminste, als je de kosten volledig vergoed wilt hebben.

Bij Ziezo (een label van Zilveren Kruis Achmea) blijft de premie dan onder de 70 euro. Kijk bij de top vijf van goedkoopste zorgverzekeringen 2017 voor deze en andere heel goedkope zorgverzekeringen.

Dit soort budget-verzekeringen is vooral interessant voor mensen die niet of nauwelijks denken zorgkosten te gaan maken. Eigenlijk wil je dan helemaal geen zorgverzekering, het is goedkoper om zelf de zorgkosten te betalen, maar je moet nu eenmaal een basis zorgverzekering afsluiten. Dat staat in de zorgwet. Dan maar zo goedkoop mogelijk!

Kijk bij bovenstaande top vijf voor de goedkoopste mogelijkheden.