Tweedehands computers en laptops kopen

Op het kopen van computers kan je heel veel geld besparen. Niet door een slechte computer te kopen, want dat kost alleen maar geld en ergernis, maar door te kiezen voor een tweedehands computer.


We hebben het dan niet over het kopen via Marktplaats, want dan koop je andermans ellende, maar over het kopen van tweedehands computers van A-merken die helemaal nagekeken en gereviseerd zijn.

Er zijn namelijk bedrijven die tweedehands computers opkopen en doorverkopen. Hierbij gaat het niet om computers van particulieren die afgedankt zijn omdat ze te traag en te onbetrouwbaar werden, maar om computers die bij grote bedrijven en organisaties vandaan komen. Deze computers worden vaak in 2 a 3 jaar afgeschreven en moeten dan vervangen worden. Daarbij maakt het niet uit of ze nog technisch helemaal in orde zijn of dat ze misschien nauwelijks zijn gebruikt. Die vervanging is gewoon beleid binnen die bedrijven.

Dat geeft ons een mooie gelegenheid om heel goedkoop aan een goede tweedehands computer te komen. Een betrouwbare computer ook, want de bovengenoemde bedrijven kopen de computers, kijken ze helemaal na en vervangen alles wat verouderd, onbetrouwbaar of kapot is. Zo koop je een computer of laptop met de prijs van een tweedehands computer maar met de betrouwbaarheid van een nieuwe PC.

Ook andere tweedehands computerhardware is bij bovenstaande bedrijven heel voordelig te koop.

Kijk hier voor de beste en betrouwbaarste bedrijven op dit gebied
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.