Bezuinigen op reizen en vakantie

Reizen en vakantie, dat is echt een onderwerp waarop je heel veel geld kunt besparen als je het slim aanpakt. Hieronder vind je wat tips en voorbeelden van goede besparingen op de kosten van je vakantie of reis.

Bezuinigen op vakanties

Er zijn diverse goede prijsvergelijkers vakanties die complete vakanties voor je kunnen vergelijken. Bijvoorbeeld Mondygo. De verschillen in prijs die deze vergelijkingssite boven water toveren kunnen enorm zijn.

Een andere manier om op een vakantie te bezuinigen is om lang te wachten en dan toe kiezen voor een last minute vakantie.

Bezuinigen op vliegtickets

Of zoek je alleen de goedkoopste vliegtickets voor je reis? Daarvoor zijn dan weer speciale websites voor prijsvergelijk vliegtickets.

Bezuinigen op een weekend weg

Iedereen wil wel eens een (al dan niet romantisch) weekend weg. En dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Vooral hotels die veel zakelijk bezoek hebben willen in de weekend nogal eens stunten. Kijk eens bij de beste sites voor een weekendje weg voor alle voordelige aanbiedingen.

Bezuinigen op parkeren bij Schiphol

Parkeren op de luchthaven Schiphol is peperduur. Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er echter veel goedkopere parkeerterreinen waar je parkeert en dan met shuttle busje van en naar de luchthaven wordt gebracht. Dit zijn de beste en goedkoopste parkeerterreinen bij Schiphol.

Zie ook


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.