Bezuinigen op wonen

Geld besparen op je woning. Op het huis, de tuin, de inrichting en alles dat met wonen te maken heeft. Hieronder tips voor het bezuinigen op wonen.

Bezuinigen op de stookkosten
Energie (stroom en gas) is duur, daarom is het belangrijk om het maximale rendement uit je verwarming te halen. Wist je dat je met een simpele radiator ventilator wel meer dan 20 procent op je stookkosten kunt besparen?

Bezuinigen op klussen en verbouwingen

Klussen die je niet zelf uit kunt voeren kosten meestal handen vol geld. Maar soms is het nou eenmaal nodig. Gelukkig kun je ook op klussen, klussers en vaklieden veel geld besparen. Kijk hier voor bezuinigen op klussen.

Bezuinigen met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn best een investering, maar het is een goede investering die na verloop van tijd alleen maar geld oplevert.

Bezuinigen op meubels

Bezuinigen op meubelen betekent niet dat je meubels van mindere kwaliteit koopt, het betekent dat je slimmer inkoopt. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van aanbiedingen en online kortingen op meubels.

Wist je trouwens dat je ook een nieuwe bank kunt krijgen zonder een nieuwe bank te kopen? Dat kan met een meubelhoes. Met een goede meubelhoes lijkt het of er een nieuwe bank staat, voor een fractie van die prijs. Naast de meubelhoes voor de bank (de bankhoes) zijn er ook stoelhoezen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.