Bespaar stookkosten en kruip met een elektrisch warmtedeken op de bank

Met een elektrisch warmtedeken kun je veel geld op stookkosten besparen. Het is een comfortabel warm elektrisch deken voor bijvoorbeeld op de bank. Zo'n verwarmingsdeken is een aangename manier van besparen op stookkosten.

Elektrisch warmtedeken Nuvoo (fleecedeken, bovendeken)

Een elektrische warmtedeken (zoals het boven afgebeelde elektrische fleece deken van Nuvoo) is een comfortabel elektrisch bovendeken) wat je kunt gebruiken om de verwarming 's avonds lager of zelfs helemaal uit te zetten.

Het elektrische deken houdt je warm en is bovendien heel comfortabel en aangenaam om te gebruiken. Vaak zijn ze van zacht fleece gemaakt. En als het niet echt koud is, kun je de elektrische verwarming van het deken uit zetten, dan hou je een lekker fleece deken over.

Dit soort elektrische warmtedekens wordt gemaakt door diverse fabrikanten waarvan Nedis, Medisana, Carmen, Beurer, Nuvoo, Inventum en Navaris de meest bekende merken zijn.

Kijk bij de beste elektrische warmtedekens uit de test wat de beste van deze warmtedekens zijn.

Elektrisch bovendeken

Het elektrische warmtedeken is een variant op het bekende elektrische deken. Je hebt elektrische deken als onderdeken (voor onder het hoeslaken) en als bovendeken (een elektrisch deken voor bovenop het deken). De elektrische bovendekens worden tegenwoordig echter vooral gemaakt voor de toepassing zoals hier boven beschreven, dus als elektrische deken om bijvoorbeeld op de bank te gebruiken. Of buiten als het fris is.

De meeste elektrische bovendekens worden daar nu dan ook voor ontwikkeld en gemaakt. Dat betekent dat een modern elektrisch bovendeken vaak zacht en comfortabel is om over je heen te trekken. Vaak zijn het elektrische fleece dekens zoals het Nuvoo elektrische deken op de foto bovenaan. Een zacht en comfortabel elektrisch deken voor op de bank.

Deze elektrische bovendekens zijn er ook als twee persoons deken. Te gebruiken als elektrisch bovendeken om een tweepersoons bed voor te verwarmen, maar ook heerlijk zacht en comfortabel om samen op de bank te gebruiken.

De elektrische verwarming van het fleece deken kun je in verschillende standen zetten (of uit zetten) via een afstandsbediening. Zo kun je de temperatuur zelf bepalen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en van de omgevingstemperatuur.

Kijk bij de beste elektrische warmtedekens uit de test voor de beste elektrische bovendekens die je op de bank of in je luie stoel kunt gebruiken om lekker warm te blijven en toch veel geld te besparen op je stookkosten.

Zie ook:

Onderwerp:
Zet de verwarming laag of zelfs uit en hou jezelf comfortabel warm met een elektrisch warmtedeken. Dat is heel behaaglijk, cosy en zacht, en kost maar weinig stroom. Ideaal om te bezuinigen op stookkosten en gaskosten. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.