Bezuinigen door gebruik te maken van korting

Een heel eenvoudige manier om te bezuinigen op je uitgaven is door gebruik te maken van de kortingen die overal aangeboden worden. Het is alleen de kunst deze kortingen te vinden. Bij deze kunst van het korting vinden helpen we je hieronder. We wijzen je de weg naar kortingen op de meest uiteenlopende producten.

Bezuinigen op kleding

Bezuinig op kleding door gebruik te maken van de vaak hoge online kortingen die kledingwinkels aanbieden of koop je kleding in één van de goede online outlets. De kortingen in zo'n online outlet voor kleding kan enorm hoog zijn. Hier alle acties en outlets.


Bezuinigen op schoenen

Wat voor kleding geldt, dat geldt ook voor schoenen. En bij schoenen is vaak nog meer voordeel te behalen omdat merkschoenen producten zijn waarbij het niet uitmaakt in welke winkel je ze koopt. Er wordt daarom veel online korting gegeven, en de schoenenwinkels maken veel gebruik van online outlets voor schoenen waarin hoge kortingen gegeven worden. Zie acties en outlets schoenen.

Bezuinigen op printerinkt

Inkt voor de printer is ook zo'n product waarop je heel veel geld kunt bezuinigen. Vooral als je kiest voor huismerk inkt in plaats van fabrieks inkt kan de besparing enorm zijn. Kijk bij geld besparen op printerinkt voor meer informatie.

Bezuinigen op contactlenzen

Er zijn maar weinig producten waarop je online net zo veel kunt bezuinigen als op lenzen. Of je nu A-merk lenzen koopt of goedkopere huismerk lenzen de kortingen op contactlenzen zijn enorm.Dat heeft natuurlijk alles te maken met de veel lagere kosten van een online aanbieder.

Bezuinigen op een nieuwe fiets

Wist je dat nieuwe fietsen, ook van A-merken, online vaak tientallen procenten goedkoper zijn dan bij de fietsenmaker of gewone fietsenwinkel? En dan worden deze fietsen meestal ook nog gratis rijklaar bij je thuis afgeleverd. Kijk dus vooral eens op besparen op een nieuwe fiets om te zien wat de mogelijkheden (en prijzen en kortingen) zijn.


Bezuinigen op geuren

Parfum en andere geurtjes zijn ook zo'n product wat je met hoge korting online kunt kopen. En dan hebben we het niet over imitaties en nepperts maar de originele geuren.

Bezuinigen op boeken

In Nederland geldt voor recente boeken een vaste boekenprijs waarover geen korting gegeven mag worden. In België gelden andere regels waardoor dat bij een Belgische boekwinkel wel kan. Meer informatie en andere tips voor het kopen van boeken met korting vind je hier.

Bezuinigen op koffie

Koffiecups en koffiepads koop je voordelig online. Wist je trouwens dan koffiebonen relatief goedkoop zijn waardoor een volautomatische koffiemachine op termijn goedkoper is dan een koffiemachine met cups of pads. Kijk bij besparen op koffie voor alle informatie.

Bezuinigen via een consumentencollectief

Een consumentencollectief is een organisatie die namens een hele groep consumenten een hoge korting bedingt bij een leverancier. Vaak kun je achteraf ook nog deelnemen en zodoende profiteren van de hoge korting. Er zijn onder andere consumenten-collectieven voor energie, brandstof, verzekeringen, telecom en meer.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.