Geld besparen door online lenzen goedkoop te kopen

Koop je je lenzen bij een opticien? Dan hebben we een tip voor je om heel veel geld te besparen. Wist je dat je door je lenzen online te kopen wel tot de helft van het geld kunt besparen?En dan te bedenken dat het om exact dezelfde lenzen gaat. Lenzen van hetzelfde merk, uit dezelfde fabriek. Alleen de prijs is anders. Veel lager!

Ook de lenzen die je online koopt zijn namelijk afkomstig van de grote bekende fabrikanten van contactlenzen zoals Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson & Johnson (Johnson Vision), Acuvue en Ciba Vision. 

De contactlenzen die je online koopt zijn dus precies dezelfde lenzen als dat je bij de opticien koopt, al zal je dat aan de prijs niet zeggen.

Kijk bij de beste online winkels voor contactlenzen om te zien waar je goedkoop lenzen van topkwaliteit kunt kopen. Hier vind je een overzicht van de beste goedkope online winkels voor contactlenzen.

Grote aanbieders, lage prijzen

Lenzen zijn om verschillende redenen online zo goedkoop. Ten eerste gaan er achter de webshops vaak grote bedrijven schuil die in heel Europa grote hoeveelheden lenzen afzetten. Hierdoor krijgen ze enorme kortingen op de aanschaf van de lenzen en kunnen ze de lenzen aanmerkelijk goedkoper verkopen dan een opticien. 

Zelfs de bekende ketens als Pearle, Specsavers, Eye Wish en Hans Anders kunnen tegen dit prijsgeweld niet op.

Verder maken de webshops veel minder kosten. Geen dure winkels met personeel in een winkelstraat, geen dure reclamecampagnes op TV (die de klant uiteindelijk moet betalen) en geen dure apparatuur voor oogmetingen. 

En ten slotte zijn online aanbieders van lenzen zo goedkoop omdat ze elkaar wel met de prijs moeten beconcurreren. Ze leveren immers allemaal een gelijk product en internet legt prijsverschillen genadeloos bloot.

Kijk daarom bij de bovengenoemde beste winkels met contactlenzen en zie hoeveel geld je op lenzen kunt besparen.
Onderwerp:
Of je nu daglenzen, weeklenzen, maandlenzen of andere contactlenzen wil kopen, online zijn lenzen veel goedkoper dan bij de opticien. Hierboven vind je de redenen waarom lenzen online goedkoop zijn en vind je een link naar de beste winkels waar je online lenzen goedkoop kunt kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.