Hoge kortingen via consumentencollectieven

Via een consumentencollectief is het heel makkelijk om veel geld te besparen op veel voorkomende uitgaven zoals energie, verzekeringen, benzine en mobiele telefonie.


Dat werkt heel eenvoudig en deelname aan een collectief is gratis en vrijblijvend. Het principe is dat jij je (met duizenden andere mensen) aanmeldt voor een consumentencollectief en dat het collectief dan namens al deze mensen korting bedingt bij allerlei bedrijven.



Er zijn collectieven waarvoor je je gratis en vrijblijvend aanmeldt waarna het consumentencollectief namens jou, en alle andere deelnemers, gaat onderhandelen met tal van leveranciers. Vervolgens kun je gebruik maken van het aanbod met korting via het consumentencollectief  als je dat wilt, maar je bent dat niet verplicht. Bij andere consumentencollectieven kun je instappen in bestaande afspraken van het collectief met aanbieders. De korting is dan al afgesproken en je kunt er gewoon instappen. Ook hier is aanmelding gratis, dus het levert je alleen voordeel in de vorm van een besparing op.

Lijkt een consumentencollectief je wat? Kijk dan in het overzicht van beste consumentencollectieven.

Zie ook: Meer korting
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.