Geld besparen op vakanties en reizen

Een vakantie is een behoorlijke uitgave, of je nu in Nederland blijft, in een Turks all-inclusive resort verblijft of een verre reis gaat maken. Aan al die vakanties hangt een prijskaartje, maar je kunt de kosten zo laag mogelijk houden door gebruik te maken voor een prijsvergelijker van reizen en vakanties.


Operators bieden vaak dezelfde reizen aan, maar bij de ene operator kun je tientallen procenten meer betalen dan bij de andere, voor precies dezelfde reis of vakantie. Met een prijsvergelijker voor vakanties vis je meteen de goedkoopste aanbiedingen er uit.

Kijk bij de beste prijsvergelijkers voor vakanties en reizen voor de beste websites op dit gebied.

Een goede prijsvergelijker voor vakanties is Mondygo. Deze prijsvergelijker doorzoekt het aanbod van alle belangrijke reisorganisaties zoals Neckermann, Holland International en Arke. Je kunt complete vliegvakanties, autovakanties, last minutes en stedentrips met elkaar vergelijken, maar ook alleen vliegtickets en hotels. Omdat niet alleen de prijs van belang is maakt Mondygo ook gebruik van de klantbeoordelingen van Zoover. Je kunt dus bij het opvragen van de reisgegevens meteen nagaan wat andere reizigers en vakantiegangers van deze reis of van het hotel vonden.

Heb je vragen, dan kun je contact zoeken met de helpdesk van Mondygo die uit ervaren reisadviseurs bestaat. Uniek bij Mondygo is de mogelijkheid om op basis van reisgezelschap te zoeken. Doordat je de resultaten gesorteerd zijn op beoordelingen van eerdere reizigers is Monygo meer dan een prijsvergelijker alleen. Het programma zoekt meteen de best gewaardeerde vakanties en reizen die aan jouw eisen voldoen.

Mondygo zoekt onder andere in het aanbod aan reizen en vakanties van Neckermann, Arke, Vrij Uit, Holland International, Corendon, OAD, de Jong Intra, Robinson, SkyTours, DTI, de Kids World Club, Alltours, Isropa en Eurocamp.

Zie ook: Meer tips voor een goedkope vakantie
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.