Geld besparen op kleding

Iedereen koopt graag mooie en goede kleding. Maar natuurlijk geven we het liefst zo min mogelijk geld aan kleding uit.


Gelukkig is er regelmatig een uitverkoop, en online kledingwinkels stunten het hele jaar door met prijzen voor merkkleding. Maar hoe weet je waar goede acties zijn? Dat vertellen we je hier!

De website Beste Kopen heeft een overzicht met acties van kledingwinkels online gezet. In dit overzicht kun je precies zien welke kledingwinkels uitverkoop houden of een interessante kortingsactie hebben. Ook wordt er doorgelinkt naar een zelfde overzicht waarin alle acties van schoenenwinkels worden bijgehouden.

Geld besparen op kleding in de uitverkoop

Deze overzichten zijn ideaal want kleding kopen in de uitverkoop scheelt je al snel vele tientallen euro's. De kortingen beginnen aan het begin van de uitverkoop vaak op zo'n 20 procent en lopen daarna in stappen op tot wel zo'n 75 procent (bijvoorbeeld 'voor helft van de helft' uitverkoop acties).

Het is echter zaak niet te lang te wachten met kopen. Vooral als je een gangbare maat hebt is de kleding in jouw maat misschien al vrij vroeg in de opruiming weg. Het zelfde geldt voor populaire modellen.

Kleding met korting

Maar niet alleen in de uitverkoop worden er hoge kortingen op kleding gegeven. Gedurende het jaar vinden er continue acties plaats. Bijvoorbeeld 20% korting op jassen of 25% korting op kinderkleding. Ook deze acties kun je terugvinden in het bovengenoemde overzicht van acties van kledingwinkels.

Zie ook: Meer online korting
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.