Geld besparen op roken met elektrische sigaretten

Op roken kun je heel veel geld besparen. De grootste besparing levert natuurlijk helemaal stoppen met roken op, maar voor wie dat een brug te ver is kunnen elektrische sigaretten een goed en veel goedkoper alternatief zijn. Het scheelt wel 50 tot 80% op je rookkosten.


Bijkomend voordeel, en niet geheel onbelangrijk, is dat elektrische sigaretten veel minder ongezond zijn dan normale sigaretten. Een e-sigaret bevat namelijk geen teer. En een elektrische sigaret valt niet onder het rookverbod.

De totale belasting die op sigaretten zit bedraagt 72,5 procent (BTW en accijns). Ruim 55% van verkoopprijs bestaat uit tabaksaccijns. Op elektrische sigaretten zit geen tabaksaccijns. Dit verklaard waarom het roken van elektrische sigaretten zoveel goedkoper is dan gewone sigaretten, ondanks dat de kostprijs niet lager is.

Wil je weten wat er allemaal aan elektrische sigaretten te koop is, en wat deze e-sigaretten en hun navullingen kosten? Kijk dan bij de beste winkels om elektronische sigaretten te kopen van de consumenteninformatie site Beste Kopen.

De totale besparing aan elektronisch roken (of dampen zoals het elektrisch roken eigenlijk heet) bedraagt wel 50 tot 80 procent. Een enorme besparing. Bovendien heeft elektronisch roken ook voordelen voor je gezondheid. Er zit namelijk geen teer in de e-sigaretten.

Wil je het helemaal gezond maken, kies dan voor elektrische sigaretten zonder nicotine. Deze elektronische sigaretten zijn vooral populair onder mensen die willen stoppen met roken, maar die wat in hun handen willen hebben.

Ook voor de omgeving is elektrisch roken plezierig. Een elektrische sigaret rookt namelijk niet, maar geeft alleen damp af. Elektrische sigaretten vallen dan ook niet onder het rookverbod.

)
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.