Geld besparen op verzekeringen


Weet je hoe je snel en makkelijk veel geld kunt besparen? Door je verzekeringen eens onder de loep te houden. In deze tijd van productvergelijkers kost dat weinig geld en vaak levert het een besparing van vele honderden euro's op.

Vervang te dure verzekeringen door een goedkoper gelijkwaardig alternatief, schrap overbodige verzekeringen en modules en ga dubbele verzekering tegen. Zo bespaar je enorm veel geld.

Kijk voor dit alles op de website Gratis Verzekeringsinformatie. Hier vind je alle benodigde informatie. tips en prijsvergelijkers.

Bespaar geld op verzekeringen door prijsvergelijkers

De dure verzekeringsmaatschappijen hebben de laatste jaren een behoorlijke concurrentie gekregen van prijsvechters. Deze verzekeraars hebben geen dure kantoorgebouwen boordevol personeel maar zijn gericht op efficient werken met zo min mogelijk mensen. Ook op andere manieren besparen ze op de kosten waardoor je bij hen veel goedkoper een gelijkwaardige verzekering kunt afsluiten. Doordat de oude verzekeringsmaatstschappijen zo gedwongen zijn hun prijzen ook te verlagen zijn er ook tussen deze verzekeraars veel verschillen in prijs ontstaan. Bij bijvoorbeeld een autoverzekering kan het verschil oplopen tot wel enkele honderden euro's per jaar.

Met een prijsvergelijker maak je het verschil in prijs snel inzichtelijk. Dat hoeft niet meer dan een paar minuten te duren. Voor autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en zorgverzekeringen zijn er goede prijsvergelijkers. Op GratisVerzekeringsinformatie.nl vind je ze.

Bespaar geld op verzekeringen door verzekeringen op te schonen

Verzekeringen bestaan vaak uit een basismodule en veel aanvullende verzekeringen. Zo hebben bij de reisverzekering bijvoorbeeld de aanvullende module pechhulp buitenland afgesloten. Maar vaak zijn deze mensen ook via de ANWB voor pechhulp in het buitenland verzekerd, of ze krijgen pechhulp in het buitenland van hun auto-importeur. In zo'n geval heb je de pechhulp buitenland dus helemaal niet nodig.

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van dubbele verzekeringen. Bijvoorbeeld de module Consumentenrecht van een rechtsbijstandverzekering in combinatie met een lidmaatschap bij De Consumentenbond of een module juridische hulp voor automobilisten die bij zowel een autoverzekering als een rechtsbijstandverzekering voor komt.

Kijk op Gratis Verzekeringsinformatie voor meer informatie om geld te besparen op verzekeringen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.