Goedkope Sluban bouwsteentjes


Lego heeft lage tijd het alleenrecht gehad om hun bouwsteentjes te fabriceren. Het patent dat hun product beschermde is echter sinds enkele jaren afgelopen en daardoor mogen andere fabrikanten soortgelijke bouwstenen maken. Bouwstenen die niet alleen op Lego lijken, maar die ook passen op de Lego blokjes.

Goedkope bouwblokjes van Sluban

Sluban is zo'n fabrikant. Hun bouwstenen kunnen zich meten met de Deense concurrent maar zijn aanmerkelijk goedkoper. Sluban onderscheidt zich niet alleen door de prijs van zijn concurrenten, maar ook door de kwaliteit. Sluban pakketten zijn enorm leuk. Het zijn niet zomaar wat bouwstenen maar echt leuke bouwpakketten met veel accessoires en leuke poppetjes in Lego stijl.

De prijs / kwaliteit verhouding is verbluffend. Voor minder dan 20 euro koop je al grote dozen Sluban. En ook de heel uitgebreide pakketten zijn bij Sluban heel betaalbaar.

Neem bijvoorbeeld de Sluban trein met groot station. Voor 50 euro krijg je een locomotief op batterijen, twee wagons, een groot stationsgebouw en 16 stukken rails waarmee je een lange baan kunt maken. Voor 9 euro koop je 10 stukken rails bij, en de losse trein (met 12 stukken rails), dus zonder station, heb je al voor 16 euro! Vergelijk dat maar eens met de prijzen van de concurrent.

En ook het Sluban vliegveld met alles er op en er aan kost maar 50 euro.

En dat zijn maar twee van de vele voorbeelden. Want bij de bouwstenen van Sluban zijn de treinen maar één van de vele thema's. Je hebt ook de series Sluban Piraten, Sluban Formule 1, Sluban Wintersport, Sluban City, en ga zo maar door. Voor meisjes is er een Sluban serie met prinsessenkastelen en romantische huizen en restaurants, en voor de kleinsten is er Sluban Big Blocks, een goedkoop alternatief voor Duplo.

Sluban kun je online goedkoop kopen. Een ander goedkoop Lego alternatief is Banbao.

Zie ook: Meer tips goedkope merken

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.