Geld besparen op de zorgverzekering

Je kunt maar één keer per jaar van zorgverzekering wisselen. Dat is belangrijk om te weten, want wie voor 1 januari niet wisselt zit voor een jaar aan een mogelijk te dure zorgverzekering vast. En dat terwijl je in een minuutje tijd kunt achterhalen hoe duur of goedkoop je zorgverzekering is en wat de alternatieven zijn.


Hier kijken we naar de beste vergelijkers van zorgverzekeringen. Ideaal voor de jaarlijke overstapperiode in december, maar ook voor mensen die 18 jaar worden, in Nederland komen wonen of om een andere reden ook midden in het jaar een zorgverzekering mogen kiezen.

De beste zorgverzekering kiezen is makkelijk


Met een goede zorgverzekering vergelijker kun je in één oogopslag zien wat voor jou de beste en goedkoopste zorgverzekeringen zijn. Niet alleen de basisverzekering wordt vergeleken maar ook de aanvullende verzekeringen. Je geeft op welke eisen je aan de zorgverzekering stelt. Of je bijvoorbeeld een tandartsverzekering wilt of dat brillen meeverzekerd moeten zijn. Ook kun je je eigen risico verhogen (om kosten te bespalen) en meer voorkeuren opgeven. Dat alles resulteert in een overzichtelijke lijst met ziektekostenverzekeringen die aan jouw eisen voldoen, gesorteerd op prijs. Zo zien je meteen wie de goedkoopste aanbieders zijn.

De details van meest aantrekkelijke zorgverzekeringen kun je daarna nog wat nauwkeuriger met elkaar vergelijken maar de eerste selectie is gemaakt. Je hebt nu overzicht, en de zorgverzekeringen die in aanmerking komen zijn teruggebracht tot een stuk of drie.

De ene zorgverzekering of de andere kan vele euro's per persoon per maand schelen. Dat is een behoorlijk bedrag op jaarbasis. Daarom is het erg belangrijk een Zorgverzekering Vergelijker te raadplegen.

Zie ook

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.