Gratis tankpas? Gewoon proberen


Sommige dingen zijn gewoon handig om altijd bij je te hebben. Bijvoorbeeld de gratis tankpas van United Consumers. Als je deze tankpas laat zien bij één van de ruim 600 aangesloten tankstations krijg je korting. En verder verplicht deze gratis tankpas je tot niets.


Kijk op de United Consumers tankpas informatiepagina voor alle aangesloten tankstations en meer informatie. Ook kun je daar de tankpas gratis aanvragen. Er zijn vast aangesloten tankstations bij jou in de buurt en ook kom je er vast regelmatig langs. Omdat de United Consumers tankpas vrijblijvend te aan te vragen en te gebruiken is hoef je er niet verplicht gebruik van te maken. Alleen als je het uitkomt!

De korting wordt gegeven op benzine, diesel en LPG bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Je krijgt bij deze stations altijd korting, ook bovenop eventuele kortingsacties aan de pomp. Je hoeft geen app te downloaden en te gebruiken, je krijgt heel eenvoudig een tankpasje dat je aan de pomp laat scannen voor je korting.

Omdat je als gebruiker geen enkele verplichting hebt is de United Consumers gratis tankpas heel interessant om aan te vragen en gewoon eens te proberen.

Bij de United Consumers tankpas informatie-pagina hierboven kun je alle informatie vinden en de gratis tankpas aanvragen.

Zie ook

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.