Gratis tankpas voor korting bij tanken

Met de gratis kortingspas voor tanken van United Consumers krijg je korting op benzine en andere brandstof bij meer dan 600 tankstations. Vraag hem aan en bespaar op je benzinekosten.


Sommige dingen zijn gewoon handig om altijd bij je te hebben. Bijvoorbeeld de gratis tankpas van United Consumers. Als je deze gratis tankpas laat zien bij één van de ruim 600 aangesloten tankstations krijg je korting op de benzine of andere brandstof. En verder verplicht deze gratis tankpas je tot niets.

Kortom, door het aanvragen van deze kortingspas voor tanken heb je alleen voordeel. Door de hoge brandstofprijzen kan zelfs het verkrijgen van een paar procent korting op brandstof al een flinke besparing in geld opleveren.

Tankpas gratis aanvragen

Kijk op de onderstaande United Consumers tankpas informatiepagina voor alle aangesloten tankstations en meer informatie. Ook kun je daar de tankpas gratis aanvragen. 


Gratis tankpas zonder verplicht gebruik

Er zijn vast aangesloten tankstations bij jou in de buurt en ook kom je er vast regelmatig langs een tankstation dat korting geeft bij het gebruik van deze gratis tankpas . Omdat de United Consumers tankpas vrijblijvend te aan te vragen en te gebruiken is hoef je er niet verplicht gebruik van te maken. Alleen als je het uitkomt!

Voor de aangesloten tankstations is de gratis tankpas een promotiemiddel. Daarom zijn er geen kosten aan verbonden.


De korting wordt gegeven op benzine, diesel en LPG bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Je krijgt bij deze stations altijd korting, ook bovenop eventuele kortingsacties aan de pomp. Je hoeft geen app te downloaden en te gebruiken, je krijgt heel eenvoudig een tankpasje dat je aan de pomp laat scannen voor je korting.

Omdat je als gebruiker geen enkele verplichting hebt is de United Consumers gratis tankpas heel interessant om aan te vragen en gewoon eens te proberen.

Bij de United Consumers tankpas informatie-pagina hierboven kun je alle informatie vinden en de gratis tankpas aanvragen.

Zie ook

Samenvatting:
Met de gratis tankpas van United Consumers kun je bij ruim 600 tankstations in Nederland korting bij het tanken krijgen zonder dat het je verder iets kost en zonder dat je tot iets verplicht bent. De gratis tankpas van UnitedConsumers kun je hier boven gratis aanvragen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.